1. Hey Guest, is it this your first time on the forums?

Visit the Beginner's Box

Introduce yourself, read some of the ins and outs of the community, access to useful links and information.

Dismiss Notice

Boldtemple - odradzam!

Discussion in 'Forum polskojęzyczne' started by bout, Jun 24, 2013.

Mods: sinnertie
  1. bout

bout Shark Slayer

Założyłem ten temat, aby odradzić wam granie na tym serwerze. Oczywiście nie zawsze, ale gdy będzie admin NawarPH, opuśćcie serwer, gdyż blokuje on graczy i buduje fortece edytorem. :p

2. NawarPH

NawarPH Catapult Fodder

Idź Pan :) Przecież pisałem, że dopiero co mapę kończyłem robić i mi przerwali.
    Chciałbym jeszcze dodać (skoro już mówimy (a raczej piszemy) o tym serwerze), że headadmin na serwerze używa editora dosyć często. Po oficjalnym starcie prawdopodobnie nie będzie już takich "jaj". Poza tym lagi są dosyć spore (host jest w NA). To się raczej nie zmieni, chyba że uda mi/nam(ludziom z Europy) się Panów HA namówić.
    Serwer może i do "poważnych" rozgrywek nie jest dobry, ale dopiero się rozwija - nawet jeszcze - jak już wcześniej wspomniałem - nie wystartował. Wprowadzają lepszy balans, nowe rzeczy etc., a mapy są dopiero tworzone. Trzeba dać mu trochę czasu:)
    Pozdrawiam
    Marcin Nawara
    PS. Wieczorami często są "minizawody". Polegają one na walce 1v1 na arenie. O ile nic się nie zmieni - za 6 zabić pod rząd można dostać vip-a, a za 8 jest szansa na dołączenie do klanu iHax (który też jest dopiero co utworzony). Zapraszam.

3. Konfitur

Konfitur Haxor

Fajnie że polski serwer jakiś nowy :)
    Ale host w NA ? no bez jaj :(

4. NawarPH

NawarPH Catapult Fodder

Bo to nie polski serwer. Jeden z założycieli jest z NA, a drugi z Anglii. Ja tam "tylko sprzątam" tzn. pomagam:)

5. bout

bout Shark Slayer

Trzeba było od razu wyjaśniać. :)

6. Nie rozumiem Waszej ulicznej nawijki :p
    NA? Co to jest? :huh?:
    Chyba żaden kraj nie ma dwuczłonowej nazwy, którą by można było w ten sposób skrócić.
    A jestem geografem z powołania :smug:

North America? :shad:

miniu and Konfitur like this.
  7. bout

bout Shark Slayer

To nie kraj.

8. Konfitur

Konfitur Haxor

To stan umysłu ? :huh?:

miniu likes this.
  9. NawarPH

NawarPH Catapult Fodder