1. Hey Guest, is it this your first time on the forums?

Visit the Beginner's Box

Introduce yourself, read some of the ins and outs of the community, access to useful links and information.

Dismiss Notice

Serwer only hamachi

Discussion in 'Forum polskojęzyczne' started by miniu, Oct 30, 2012.

Mods: sinnertie
  1. miniu

miniu Haxor

Domis likes this.
  2. Kaszek

Kaszek Shopkeep Stealer

Nieeeeeeeeeeee dlaczego ? DLACZEGO HAMACHI ?!

Dobra a tak na serio serwer jest na 100% do dupy. Nie nie muszę na niego wchodzić bo wiem ze każdy serwer hamachi jest do dupy ;d
    Tak grałem na serwerach hamachi ( jakiś tydzien albo dwa ) i każdy był do dupy.
    Czy ja własnie napisałem 3 razy słowo "do dupy" ?

Shadza and Worm like this.
  3. Oban

Oban Haxor

Kiepski pomysł. Takie serwer to można zorganizować ze znajomymi/klanem żeby poćwiczyć umiejętności walki, pobawić się itp.
    Jak już masz stawiać serwer to tylko jakiś dobry komputer i no-hamachi albo dedyk ;)

4. miniu

miniu Haxor

@Oban
    no hamachi nie postawie bo mam złe łącze , a dedyk kosztuje.
    @Kaszek
    nie wszystkie są "do dupy" zależy to tylko od administracji oraz odpowiedniej konfiguracji.

Domis likes this.
  5. Worm

Worm Derpship Commander Donator

I tak będzie do dupy. Serwer dedykowany nie kosztuje fortuny akurat na KAG'a, wystarczy nie wydawać na mniejsze pierdoły i będzie.

6. Oban

Oban Haxor

Jeśli ktoś ma dobry komputer i odpowiednie łącze to nie widzę nawet problemu, żeby stawiać na nim. Wcale nie trzeba wydawać ani złotówki :P

7. Worm

:up:
    Tyle że ten serwer będzie nie dość że hamachi to jeszcze prowadzony przez ogara który był adminem i został wyrzucony z serwera całkowicie bo nadużywał siły admina, a poza tym nic innego nie robił.

8. miniu

miniu Haxor

• ostrzezenie za flaming, radze tego unikac, bo jestes na prostej do permabana
    Jak tak na mnie mówisz to daj na to dowody, ludzie worm to szmata – nie słujchajcie go! A co do kupna to raczej nie kupie

Domis likes this.
  9. Kaszek

Kaszek Shopkeep Stealer

Przykro mi miniu jesteś u mnie na czarnej liście gimb neo kidów v 2.0 ( Największe upokorzenie się ) :>:(:.
    A co do kupna, to ile pieniędzy ci to może zjeść ? 10 zł ? Jak dla mnie to weź sie nie upokarzaj dalej i poproś moda żeby zamknął ten beznadziejny temat :huh?:.

Shadza, dredek0 and Worm like this.
  10. miniu

miniu Haxor

@Kaszek
    "Przykro mi miniu jesteś u mnie na czarnej liście gimb neo kidów v 2.0 ( Największe upokorzenie się )" - strasznie mi z tego powodu wszystko jedno.
    "A co do kupna, to ile pieniędzy ci to może zjeść ? 10 zł ? " - po prostu chcę zobaczyć czy się ludzie zbiorą , jak nie to nie , jak tak to pogramy i tyle.

Konfitur and Domis like this.
  11. Worm

:up:

Jaki człowiek taki flame.
    A teraz poprawię ci kołnierzyk.

"Jak tak na mnie mówisz to daj na to dowody, ludzie worm to szmata (nadal człowiek) – nie słujchajcie (Mam dziką umiejętnośc słuchania z internetu!) go! A co do kupna to raczej nie kupie"

"Jak tak na mnie mówisz to daj na to dowody, ludzie, Worm to Szmata - nie słuchajcie go !
    A co do kupna, to raczej nie kupię."

Udowodnienie i rozwinięcie:

miniu został wywalony z posady administratora serwera Max-Play ponieważ:

1. Nadużywał funkcji administratora,
    2. Losowo i bez powodu wyzywał graczy,
    3. Nie reagował na skargi graczy na grieferów, zazwyczaj jego mało rozwinięty mózg odbierał wiadomość po jakimś kwadransie.

Po wstawieniu skargi na forum serwera Max-Play'a, Administrator Główny pod pseudonimem "Wilk" napisał oto te słowa zamykające temat ze skargą:
    Code:
     Sprawa została wyjaśniona 
    Po tym poście wysłałem ze zapytaniem prywatną wiadomość do "Wilka"

Prosiłeś o to? Proszę.
    Jeszcze ciekawi mnie że nie dostałeś bana jak używałeś czita na szybkość, i wesoło się z tym obnosiłeś.

@Kaszek
    kag2d.servers.com <- Nie jestem pewien czy to ten adres, ale raczej to ten. Tu można zakupić serwer, niestety nie ma funkcji SMS z powodu tego iż bank administratora nie obsługuje funkcji przyjmowania pieniędzy z tej funkcji. Najlepiej na hasło - bo i taniej oraz wrzucić ewentualne hasło na forum aby nie wbijali "ludzie z ulicy" *cough*miniu*cough*

Kaszek likes this.
  12. Skończcie off-top/flaming albo znowu powywalam posty i wlepię po ostrzeżeniu.

13. miniu

miniu Haxor

@ej
    ale chyba obronić to się mogę
    @idiota
    nie zostalem wywalony za zaden z twoich punktow. Nigdy cheatów (czitów) na max–play nie używałem. A kołnierzyk to możesz poprawić swojemu chłopakowi
    @topic
    nadal szukam ludu

Domis likes this.
  14. Nie, nie możesz.
    Przestań flejmić i off-topować.

15. Oban

Oban Haxor

Jezu, ale robicie problem z "kiedyś". Po co ten flame ? Jeśli chcesz to stawiaj serwer i zobacz czy ktoś na niego wbije. Jeśli będziesz nadużywał adminia to po prostu nikt tam nie będzie grał i koniec pieśni.

PS.
    Hamachi= 0-1 graczy ;)

16. LightTab2

LightTab2 Drill Rusher
    1. Zen Laboratories

Hasło w hamachi można wyłączyć (jak chcesz).

Domis likes this.
  17. Shadza

Shadza Knightmare Donator

Serwery hamachi nie cieszą się dobrą opinia bo są one hostowane na domowym łaczu. Pare osób na pewno się zainteresuje, ale raczej nie warto ci marnować na to neta. Lepiej zhostuj serwer dla swojego klanu,albo dla przyjaciół.

Domis likes this.
  18. GodOfArrow

GodOfArrow Arsonist
    1. Clan For Fun - CFF

Hmm według mnie "do dupy" to są dwa słowa ale jak tam chcesz.

19. Worm

Czytanie ze zrozumieniem.

3 razy słowo "do dupy" =/= 3 słowa - "do dupy"

20. GodOfArrow

GodOfArrow Arsonist
    1. Clan For Fun - CFF

Ale on powiedział ze do dupy to 1 słowo!

Mods: sinnertie