1. Hey Guest, is it this your first time on the forums?

Visit the Beginner's Box

Introduce yourself, read some of the ins and outs of the community, access to useful links and information.

Dismiss Notice

Propozycja Do MM ---Zapraszam, Kto za ?

Discussion in 'Forum polskojęzyczne' started by motor4, Jun 23, 2013.

Mods: sinnertie
  1. miniu

miniu Haxor

Miecze są ze stali. A jemu chodziło o wydobywanie żelaza jako rudy.

2. Clouth

Clouth Catapult Fodder

@UP
    Aż musiałem napisać - a jak myślisz z czego jest stal? Jest to stop żelaza z węglem.
    Szczerze widząc betę, jak na razie nic nie brakuje. Wystarczy tylko to wszystko usprawnić.

3.  
  4. Proama

Proama Haxor

Hłe Hłe Hłe...... Przecierz, w stonie jest chyba żelazo ?!
    A niby z czego są zrobione wszystkie zbroje.
    Łodzie podwodne się raczej nie sprawdzą, bo musiały by być duże, a woda na mapkach z 'BETY', nie oszukujmy się, nie jest zbyt głeboka.
    Proponuje rówież zrobić pare dodatkowych trybów w 'Single Player', w becie, gdyż po graniu w tak zwaną 'Chellenge Map', zauważylem duży postęp w 'King's Arthur Gold's'.
    Pozdrawiam.

Drusse likes this.
  5. miniu

miniu Haxor

Zbroje z kamienia ? Żelazo w kamieniu ? Nie.

6. RadioActive

RadioActive Guest

Co do żelaza w kamieniu, to Miniu mu chodziło o to, że wydobywając jakieś minerały z ziemi, trzeba przekopać się przez sporo skał.. O to, że żelazo znajduje się gdzieś między skałami.. Nie wiem jak ci to dokładnie opisać abyś zrozumiał.

Żelazo jako minerał w KAG'u -hmm. Znalazłoby się kilka ciekawych zastosowań, jednak myślę że wymagałyby one wielu zmian w tym, co już zostało zrobione..

Sobie wyobraziłem coś w stylu kuźni i produkcji mieczy i tarcz dla rycerzy :D Wszyscy siedzieliby w zamku (na spawnie) i szukali żelaza do czasu aż ktoś nie zrobi kilku zestawów. :D Jest to niemożliwe, bo KAG Team ma zupełnie inne plany, ale wydaje mi że byłoby to ciekawe :D

7. Co wy tutaj minecrafta chcecie z kaga zrobić? :p

MnMixer likes this.
  8. Proama

Proama Haxor

Dzięki Radio, o to właśnie mi chodziło :3

MnMixer likes this.
  9. motor4

motor4 Horde Gibber

OOO ! Jeśli kag team dodał by necromante (z challenge map) do multi jako klasy Było by fajnie :D co ? (albo tryb na multi humans vs zombie ) ale gracze mogą być zombie i ludźmi :D
    :DD:D:D:D:D

10. GodOfArrow

GodOfArrow Arsonist
    1. Clan For Fun - CFF

on ma racje miniu...np w cs są dwie drużyny anty-terrorysci i terrorysci tak w kagu jest red i blue.
    W cs jest tryb deadmath tak tu jest team deadmath i chodzi o to samo zabic wroga...
    Mu nie chodziło że to wygląda jak cs...

MnMixer and MrError like this.
  11. a np ja uwazam ze kag jest bardzo podobny do pasjansa bo prawda myszke sie bierze i uzywa do przestawiania kart a w kagu sie myszka atakuje i np skaly wydobywa
    tzn sa pewne roznice ale moim zdaniem obie gry sa bardzo podobne (nawet krol jest w pasjansie, cos podobnego!) wiec bardzo chcialbym zobaczyc w kagu tryb pajak bo to moj ulubiony tryb z pasjansa

Anszej, MnMixer and miniu like this.
  12. Konfitur

Konfitur Haxor

ta gra wygląda jak terraria

MnMixer, GodOfArrow and Anszej like this.
  13. miniu

miniu Haxor

Miniu likes this.

MnMixer likes this.
  14. żeczywiście ta gra wyglonda jak teraria he hehehs
    po co zrobili drugom takom samom gre
    nie rozumie

GodOfArrow, Konfitur and miniu like this.
Mods: sinnertie