1. Hey Guest, is it this your first time on the forums?

Visit the Beginner's Box

Introduce yourself, read some of the ins and outs of the community, access to useful links and information.

Dismiss Notice

Arena : Classic Knight

Discussion in 'Forum polskojęzyczne' started by miniu, Aug 23, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
Mods: sinnertie
  1. miniu

miniu Haxor

Z racji wielu postanowień oraz świetnego pomysłu pussego postanowiłem zorganizować wam ten turniej.
    Zastrzegam ta edycja jest tylko dla knight .

Zasady:
    -1 bomba
    -nie można używać serduszek i innych pierdoł
    -gramy na classic
    -Sami pomiędzy sobą ustalamy serwer , czas itp.
    -Bez cheatów oczywiście

2 graczy spotyka się na serwerze , musi być przynajmniej 1 obserwator. Jeśli obaj gracze się zgadzają z wynikiem jest spoko , jeśli nie to grają ponownie ze mną jako obserwatorem (albo dają filmik/screeny).

Rekrutacja otwarta !

2. Chcecie po prostu wyłonić najlepszego rycerza z polski ?

3. W gruncie rzeczy to i tak i nie :) IMO arena powinna być po prostu dla urozmaicenia gry w KAGa. Ale troszkę emocji podczas pojedynkowania nie zaszkodzi :B): Pomiędzy "zabawą" i pojedynkami można wyłonić najlepszego Knajciora.
    Mogę się zgłosić na pierwszy pojedynek :) Mam nadzieję, że z kimś średnio zaawansowanym :) Nie oszukujmy się ale zbyt dobry to nie jestem :) Serwer mogę w każdej chwili odpalić, mapka jest gotowa, tylko przydałby się jakiś obserwator no i oczywiście przeciwnik :p PS: Najlepiej walczyć u siebie za Teamdoorem :huh?:

4. GodOfArrow

GodOfArrow Arsonist
    1. Clan For Fun - CFF

Miniu ja i Etrion organizujemy ten turniej "arena była pomysłem Eteriona więc zakończ ten plagiat i czekaj na oficjalną Arenę.
    --- Double Post Merged, Aug 25, 2013, Original Post Date: Aug 25, 2013 ---
    A jak już chcesz koniecznie to organizować to jedno dopowiedzenie a mianowicie Zgłaszamy się na forum i nie ma czegoś takiego "zgłaszam mojego kolegę" takie zgłoszenia są nic nie warte.
    --- Double Post Merged, Aug 25, 2013 ---
    Co pussy wymyślił?Arenę wymyślił Eterion więc co on?Zasadę z 1 bombą?:)

5. miniu

miniu Haxor

1.takie zgłoszenie jest warte
    2.To jest oficialny turniej
    3.Plagiat ? Nic nie skopiowałem
    4.Ty chcesz zorganizować ? No nie żartuj.

6. Hey wojen nie chcę wszczynać ;d Pussy trzeba przyznać, że zainicjował ten pomysł. To on napisał pierwszy post w tej sprawie, ja tylko zaproponowałem zmiany i rozwiązania (całkiem grywalne :p) ;) Jeżeli admini nie mają nic przeciwko, możemy wraz z GodOfArrow'em zorganizować drugą, równoległą arenę również na knajciory, ale na innych zasadach. Osobiście preferuję nie używanie bomb podczas tego typu pojedynków. Są to narzędzia, które brutalnie potrafią wykorzystać lagi... Cóż sam się o tym przekonałem niejednokrotnie :3 Z GodOfArrow'em na ten temat dyskutujemy na Skype od czasu mojego pierwszego postu w topicu Pussiego. Poza tym dwie areny są moim zdaniem jeszcze większym podkreśleniem rangi wojownika, im więcej dowodów, tym pozycja gracza jest pewniejsza w rankingu. Odnośnie zgłaszania kolegów, to jestem zdania tego co GodOfArrow - skoro "kolega" chce się pojedynkować, to znaczy, że ma konto w KAGu i połączenie z internetem. Co z tego wynika --> może sam wejść tu na forum i zgłosić się osobiście. Zgłaszanie się poprzez kogoś może w konsekwencjach wywołać nieporozumienia. Ale spox, sami ustalimy zasady dla naszej areny. Tak więc chciałbym zakończyć tą wymianę zdań pokojowo, ponieważ, jak już wspomniałem, im więcej dowodów, tym lepiej.

Tak więc drodzy gracze KAGa, spodziewajcie się równolegle działającej areny, którą w mam nadzieję niedalekiej przeszłości, zorganizujemy wraz z GodOfArrow'em. W gruncie rzeczy to sprawy techniczne dochodzą do końca i będziemy mogli zacząć w praktyce.

Anszej likes this.
  7. GodOfArrow

GodOfArrow Arsonist
    1. Clan For Fun - CFF

No dobra ale co miało znaczyc Ty chcesz zorganizowac.No nie żartuj?

8. Haha, lepiej od razu zablokować temat :p

Konfitur and GodOfArrow like this.
  9. GodOfArrow

GodOfArrow Arsonist
    1. Clan For Fun - CFF

Zgadzam się:)

10. miniu

miniu Haxor

wiesz .. ty jesteś pro organiser

11. Furai

Furai THD Team THD Team Administrator

Temat zamknięty na prośbę OP.