1. Hey Guest, is it this your first time on the forums?

Visit the Beginner's Box

Introduce yourself, read some of the ins and outs of the community, access to useful links and information.

Dismiss Notice

W cholerę mało fpsów.

Discussion in 'Forum polskojęzyczne' started by softenik, Oct 23, 2013.

Mods: sinnertie
  1. softenik

softenik Catapult Fodder

Siemka, postanowiłem wrócić do tej gry, przypomniałem sobie jak dawno z bratem w to grałem. Pobrałem, włączyłem i mam około 5 fpsów. O co chodzi? Kiedyś miałem ponad 30... Ma ktoś taki problem?

2. miniu

miniu Haxor

Mało ramu ? Słaby pc ? inne programy w tle ? Użyj gameboostera , może ci pomoże

3. umcykpol

umcykpol Shopkeep Stealer

Po pierwsze sprawdź rozdzielczość ekranu. Ustaw na jak najniższą najlepiej na Fullscreen.
    Potem w ustawieniach gry wybierz smooth shader i faster graphics. Jeżeli to nie pomoże możliwe, że masz za słaby sprzęt. Dodatkowo bardzo prawdopodobne, że w wyniku nowych aktualizacji KAG działa trochę gorzej co u ciebie skutkuje małą liczbą FPSów. Najlepiej podaj tutaj specyfikację komputera i napisz czy powyższe instrukcje pomogły.

4. motor4

motor4 Horde Gibber

kolego miałem taki sam problem , chciałem zrobić serwer i coś nagrzebałem w plikach . Teraz zainstalowałem jeszcze raz i jest dobrze ;) . A więc jeśli robiłeś i w plikach głw. gry coś nagrzebałeś zrób reinstal pomoże ci ;)

Mods: sinnertie