1. Hey Guest, is it this your first time on the forums?

Visit the Beginner's Box

Introduce yourself, read some of the ins and outs of the community, access to useful links and information.

Dismiss Notice

Bany

Discussion in 'Forum polskojęzyczne' started by ScarecrowR13, Oct 2, 2011.

Mods: sinnertie
  1. ScarecrowR13

ScarecrowR13 Shipwright

Gdzie zgłaszać osoby, które nagminnie klną i hackują? I czy zamieszczać to w postaci filmiku(speed hack)?

2. Worm

Worm Derpship Commander Donator

Jeżeli jest to na czarnej liście.

3. Spurdo

Spurdo Shipwright

4. pit420

pit420 Shipwright

co zrobić jak się dostało bana za nic?

5. bartez

bartez Haxor

Nic nie zrobisz z tym...

6. RavPL

RavPL Shipwright

Możecie mi coś wyjaśnić czemu na prawie 75% serwerów za zbieranie strzał z drzewa/ścinanie drzewa(budowniczy)/niszczenie wrogiej konstrukcji lub nawet za samo wejście na serwer dostaję kicka/bana? Jestem na jakiejś liście czy co? Założyłem konto dopiero parę dni temu, ja chcę grać bo ta gra jest genialna ale do cholery... normalnie się nie da...

Jeśli chodzi o burzenie wrogich konstrukcji (np. Wierze) gdy osłaniają mnie rycerze - czy to jest postrzegane jako coś godnego kicka/bana? Nawet jeśli oni (rycerze) sami opisali "Collapse It" "We will protect u"

7. bartez

bartez Haxor

Najpewniej masz za wysoki ping, dlatego cię wyrzuca.

Jeżeli ta wieża jest ważna strategicznie, a w większości przypadków tak jest to wtedy jest to postrzegane jako griefing.

8. RavPL

RavPL Shipwright

Nie zrozumiałeś bartez - ja mówię o samobójstwie pod rozwalaną wrogą wieżą przy osłonie "moich" rycerzy (vel Knightów)... Tak czy siak z tym pingiem muszę obczaić, więc chociaż połowicznie dzięki za odpowiedź

9. czubai

czubai KAG Guard Tester

Okazje na zburzenie wrogiej konstrukcji zdarzają się tak rzadko i trwają tak krótko, że raczej nikt nikomu nie będzie kazał ostrzegać i czekać na ewakuację. ;) Także spoko, nie przejmuj się.

Mods: sinnertie