1. Hey Guest, is it this your first time on the forums?

Visit the Beginner's Box

Introduce yourself, read some of the ins and outs of the community, access to useful links and information.

Dismiss Notice

KAG na Steam

Discussion in 'Forum polskojęzyczne' started by MrError, Aug 4, 2013.

Mods: sinnertie
  1. MrError

MrError Ballista Bolt Thrower

Mam pytanie: Czy jak Steam mi nie działa będę mógł włączyć KAG`a? Na prawdę mi nie działa, mam taki słaby komputer że jak włączam steama to albo zaczyna śmierdzieć palącym się kablem, komputer się resetuje, albo komputer strasznie wolno chodzi i się zacina co trzy sekundy. Można gry na Steam włączać przez strone steam`a? (na laptopie Steam normalnie mi chodzi, ale jak czasami brat zabierze czy coś to idę na komputer stacjonarny który ma około 300 mb ramu ;_; (laptop ma 2 gb).)

2. Furai

Furai THD Team THD Team Administrator

KAG nie jest jeszcze dostępny na Steam, a jak będzie to i tak nie ma najmniejszego przymusu by odpalać grę przez Steam. KAG zawsze będzie dostępny na naszej oficjalnej stronie do ściągnięcia.

Co do samego problemu z komputerem - wygląda mi to na problem z przegrzewaniem się. Polecam wyczyścić komputer w środku. Jak posiadasz takie umiejętności to jeszcze spróbuj go rozkręcić i dostać się do radiatora na CPU. Odkręcić go, usunąć starą pastę termo-przewodzącą i nałożyć nową. Ale to tylko jak się na tym znasz. Jak nie - nieś komputer do serwisu...długo on Ci raczej nie pociągnie w takim stanie.

3. MrError

MrError Ballista Bolt Thrower

To nie przez to, komputer jest słaby, a Steam zamienia takie komputery w traktory ;-;

4. Frudor

Frudor Catapult Fodder

Witam, nie chce robic nowego tematu wiec napisze tutaj. Kupiłem KAGa z miesiac temu, wiec nie moglem wiedziec, ze bedzie na steam i nie zapisalem klucza do gry z sms. Jesli teraz gra wyjdzie na steam, to w jaki sposob bede mogl ją dodac do mojego konta steam jesli nie mam klucza?

5. Furai

Furai THD Team THD Team Administrator

Tak jak odpisałem Ci w PM - dostaniesz klucz Steam oddzielnie.

Mods: sinnertie