1. Hey Guest, is it this your first time on the forums?

Visit the Beginner's Box

Introduce yourself, read some of the ins and outs of the community, access to useful links and information.

Dismiss Notice

Królestffo Error`a

Discussion in 'Forum polskojęzyczne' started by MrError, Aug 20, 2013.

Mods: sinnertie
  1. MrError

MrError Ballista Bolt Thrower

:teabag: KRÓLESTFFO ERROR`A :teabag:

Zapraszam na podróż po moim królestffie ;_;.

Zacznijmy od podziwiania drewnianego zamku, tak wiem cały z drewna. nie chciało mi się siedzieć w kopalni więc spawnowałem sobie Logi i wrzucałem je do saw`a ;_;

Chodźmy teraz do portu. Wczoraj w nocy spotkałem tam złodzieja który ukradł mi mieszek na szczęście miałem przy sobie nóż, woda była blisko to było gdzie ukryć jego zwłoki ;_;

Teraz kopalnia. Te drzwi za którymi myślisz że jest kopalnia, za tymi drzwiami są bloki stołna, mówiłem przecież że nie chciało mi się tam siedzieć;_;

Popłyńmy teraz do drugiej, nie do końca zbadanej wyspy. Grasują na niej złe Zombie. (Bedą grasować* jak dodadzą wreszcie Zombie Fortress ;_; )

Farma. Nicz ciekawego.

A na koniec kryjuffka złych złodziejuff. Pomysłowa c`nie?

Budowanie tego wszystkiego zajeło mi około godzinę. Nie jest to coś epickiego, ale fajne jest ;_;, jak dodadzą zombie to będzie co spawnować, jeszcze jak dodadzą zapisywanie i wczytywanie map to już widzę te mapki do Role Playa z lochami pełnymi zombie. D:

To wszystko, cze. :teabag:

miniu likes this.
  2. bout

bout Shark Slayer

BŁĄD. Zamek nie jest w całości z drewna.

miniu likes this.
  3. miniu

miniu Haxor

fajny zamek , tylko za mało zabezpieczeń.

4. Mam rozumieć ,że przedstawiłeś po prostu swój świat z opisami poszczególnych miejsc ?

5. MrError

MrError Ballista Bolt Thrower

Tak.

bout likes this.
Mods: sinnertie