1. Hey Guest, is it this your first time on the forums?

Visit the Beginner's Box

Introduce yourself, read some of the ins and outs of the community, access to useful links and information.

Dismiss Notice

Ostatnia aktualizacja z Zombie

Discussion in 'Forum polskojęzyczne' started by Sporeczek, Mar 2, 2012.

Mods: sinnertie
  1. Sporeczek

Sporeczek Builder Stabber

Jak wam się podoba ? Mi bardzo, zmieniły się tekstury, dodano zombie jak na razie dla single, i w tym trybie buildier niżej skacze, oraz można wydawać rozkazy swojej drużynie, bardzo mi się to podoba. Tekstury mogą być, chodź tamte też były fajne. Podoba mi się też jak wchodzi się do podziemia a tam coś w rodzaju pajęczyny, i ogólnie fajne, ale wymagające, ale teraz drabiny się przydają ! A wy co o tym myślicie ?

2. umcykpol

umcykpol Shopkeep Stealer

Aktualizacja SUPER !
    Widziałem serwery Zombie ale nie sprawdzałem bo chyba w update wyraźnie pisało SINGLEPLAYER.

3. thekuti

thekuti Catapult Fodder

• Granie w zombies bez premium to piractwo.
    Zomby mod dla singiel freeAcc [ Działa w trybie Offline ]​
    link usunięty
    Zomby mod Multi, Działa tylko z Premium i jest grywalny :).

Info: Myślę, że komuś się przyda.

4. Worm

Worm Derpship Commander Donator

Za ten zombie mod dla single za darmo bana możesz dostać o ile wiem.
    Radziłbym skasować, a zamiast piratować to kupić i wesprzeć rodaka, bo brać taką grę za darmo piratowaną to wstyd...

@Topic
    Ja nie długo będę zakładał swój serwer stojący na VPS'ie Zombie Fortress. Prawdopodobnie jak będzie więcej pieniędzy to ustawię też drugi. Będą oczywiście premium, zastanawiam się co do white-listy.

5. Sporeczek

Sporeczek Builder Stabber

Jeżeli byłby takowy serwer, tzn. jeśli go postawisz, to chętnie zagram, bo wszystkie co widzę są na hasło i nie mogę sobie w to pograć na Multi, bo na Single jest za trudne dla mnie :)

6. Worm

O ile wyjdzie Multiplayer Zombie Survival, bo te z Single mają zapewne ogromne bugi na multi(przynależność do party, wspólne pieniądze itd), chętnie zakupię. Potrzebuję tylko jakąś stronę z VPS gdzie można kupić serwer. Serwer będzie stał tak długo jak będę miał pieniądze na utrzymanie go :)

Kto byłby zainteresowany, prosiłbym o kontakt na skype(podany w sygnaturze).

7. thekuti

thekuti Catapult Fodder

Ja mogę postawić Zomby Mode server i bez hasła dać ;p

8. Worm

Proszę bardzo, radziłbym jednak ustawić na hasło i podać ewentualnie tutaj/gdzieś na forum, bo ludzie zaczną masowo wbijać = lagi = griefing

9. czubai

czubai KAG Guard Tester

Trzeba mieć tupet, żeby na oficjalnym forum gry dawać linki mające ją spiracić. ;) I tak wiadomo, że takie rzeczy będą się pojawiać, ale tutaj każdorazowo zakończy się to banem.

Update mi się bardzo podoba, szczególnie się podjarałem widząc swój pierwszy zachód słońca w KAG. :p Mimo, że oznaczał przyjście zombie, był taki ładny.. A to wszystko i tak dopiero początek pomysłów, które będą zrealizowane. :)

Worm likes this.
  10. Worm

Nie mogę się doczekać kolejnych update'ów... Następne raczej będą miały już drewniane bloki i ogień...chciałbym więcej maszyn destrukcji (balista jest potwierdzona, mobilny dach przeciwko łucznikom też, ale trybuletu nikt nie wspomniał... :c).
    A póki co najbliższy da nam Multiplayer Zombie Survival :)

11. bartez

bartez Haxor

W zasadzie to gra nie była spiracona, bo pliki są dostępne u każdego z zombie, czy ma się premium czy nie, i każdy bardziej obeznany informatyk bez problemu wpadnie na pomysł jak sobie pograć w ten tryb ;)

12. bartez

bartez Haxor

Nie wyciągniesz kodu źródłowego, chyba, że reverse-enginering'iem. Po za tym gdzie ja to powiedziałem, że to jest legalne ? Tutaj jest dość duży błąd w grze, bo każdy nawet bez premium może sobie odpalić tryb, do którego nie ma powinien mieć dostępu.

13. Worm

Nie musi być obeznany, wystarczy że będzie nadmiar ciekawski.

Mods: sinnertie