1. Hey Guest, is it this your first time on the forums?

Visit the Beginner's Box

Introduce yourself, read some of the ins and outs of the community, access to useful links and information.

Dismiss Notice

Premium

Discussion in 'Forum polskojęzyczne' started by Zegus, Jul 1, 2013.

Mods: sinnertie
  1. Zegus

Zegus Catapult Fodder

Witam chciałbym was zapytać czy w odniesieniu do nadchodzącej nowej wersji kag warto kupic premium. Podobno w nowym kag ma być dostępny dla wszystkich mod zombie. W ogole wiadomo kiedy będzie dostępna beta dla wszystkich i co będzie dostępne już w oficjalnej wersji dla premium

2. Konfitur

Konfitur Haxor

Gra aktualnie znana pod nazwą Beta nigdy nie będzie dla wszystkich. Czy warto kupić premium - moim zdaniem tak, mnie do kupna nie przekonał mod zombie, miałem inne powody. Cały KAG Alpha, łącznie z rzeczami dostępnymi w nim tylko dla premium (choć nie wiem jak z głowami ?) - takimi jak mod zombie - będzie dostępny dla wszystkich dopiero gdy wyjdzie pełna i stabilna wersja gry, a do tego jeszcze kawałek. Co konkretnie będzie w pełnej, ostatecznej wersji, tego nie wiadomo.
    Te wszystkie tematy były już poruszane nawet na polskim forum, wystarczy poszukać.

3. firma02

firma02 Shipwright

Offtopic:
    Czy po wydaniu kag2d na steam dostane swój klucz do aktywacji czy jak ?
    i czy można własne czpaki wgrywać i czy inni będą to widzieć czy tylko ja?

4. miniu

miniu Haxor

Dostaniesz klucz . Możesz wgrywać własne czapki , lecz będziesz je widział tylko ty (patrz moja sygnatura - hats)

Mods: sinnertie