1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Hey Guest, is it this your first time on the forums?

Visit the Beginner's Box

Introduce yourself, read some of the ins and outs of the community, access to useful links and information.

Dismiss Notice

Może byś my zrobili ranking Polskich graczy ?

Discussion in 'Forum polskojęzyczne' started by PussyDestroyer, Jul 27, 2013.

Mods: sinnertie
  1. MrError

MrError Ballista Bolt Thrower

Dodajcie mnie na jakieś miejsce do rangkingu ;_;. bout widział jaki byłem dobry w walce ._.

2. A może byśmy założyli nowy temat --> "Arena". Tu pojawiłyby się zgłoszenia Polaków na arenę, ale o ich pozycji w rankingu decydowałyby wyniki w duelach. Odnośnie samych dueli: W każdym z nich brałoby udział 3 graczy --> dwóch, którzy się biją i trzeci bezstronny obserwator. Obserwator mógłby nagrywać mecze, a potem wrzucać na forum --> byłby to dowód uczciwej walki. Proponowałbym toczenie pojedynków na specjalnie założonych serwerach, przez co byłby lepszy ping ( sprawia on naprawdę spore problemy, gdy waha się w granicy 200 i ponad, ja osobiście preferuję od 0 - 66, max 133 ).
    A wracając do listy: Ostatni gracz w rankingu nie mógłby stoczyć punktowanej walki z mistrzem rankingu, ponieważ najpierw musiałby dobić się poprzez innych graczy. Myślę, że jest to w miarę dobre, gdyż o pozycji nie decydowałaby przypadkowa wygrana/przegrana ( każdy ma swoje lepsze i gorsze dni ) tylko wytrwałe pojedynkowanie się. Co o tym myślicie?
    _____________________________________________________________________________________________

No na pewno przydałaby się osoba, która zgodziłaby się nagrywać :teabag::skeleton:

3. GodOfArrow

GodOfArrow Arsonist
    1. Clan For Fun - CFF

A więc tak:
    Pomysł wydaje mi się ciekawy:)Tylko gorzej z organizacją na przykład serwer:)
    Ja mógłbym nagrywac mam w tym małe doświadczenie ale już kilka filmików się pojawiło w nie najgorszej jakości:)
    Mógłbym się podjąć realizacji tego pomysłu wraz z tobą:)Mój skype to: krzysiekgive proszę zaproś mnię i obgadamy szczegóły:)A co do serwera może miniu nam użyczy jeśli mu na to ego pozwoli:eek:.

4. Jeżeli chodzi o serwer, to na niektóre pojedynki sam również mogę odpalić. Problemem jest ograniczenie czasowe. Poza tym niedługo wakacje się skończą i będzie trzeba wracać do szkoły, więc najdostępniejszy będę w weekendy. Choć czas pojedynku to i tak uzgadnia się przed jego realizacją, więc raczej można się dopasować :)

Mods: sinnertie